Onze appartementen

Sinds 2017 beschikt De Herberg over twee compleet nieuwe appartementen. Deze zijn van allerhande luxe opties voorzien, ingericht volgens de laatste woontrends en beschikken toch over een ouderwetse, knusse sfeer.

Appartement ‘Het Melkmeisje’
(2-4 personen)

Dit luxeappartement heeft een oppervlakte van 50m2, kent een huiselijke sfeer en is ingericht volgens een Scandinavisch/landelijke stijl met klassieke invloeden. Het bestaat uit een woonkamer, welke tevens als eerste slaapkamer fungeert, met twee losse bedden van 2.00m lang. De gezellige zithoek is voorzien van een HD Smart televisie en een ruime zithoek. Dan is er een tweede tweepersoons slaapkamer, met twee losse bedden van 2.10m welke gekoppeld zijn middels een tweepersoons topmatras. Verder vindt u in het appartement een moderne keuken en een zeer ruime badkamer voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en verlaagd ligbad. Daarnaast is er nog een apart toilet.

Verdere voorzieningen: meerdere hang- en/of legkasten, een koelkast, keramische kookplaat, magnetron, waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat, duurzame zeep van Marcel’s Green Soap, droogrek, centrale stofzuiger, föhn, toiletartikelen, airco, safe en gratis wifi.

Dit appartement is inclusief bedlinnen, handdoeken en een keukenpakket en excl. ontbijt en toeristenbelasting. Inchecken kan dagelijks tussen 15:00 uur en 21:00 uur, uitchecken tot 10:00 uur.

De borg voor het appartement bedraagt € 100,-.

Beschikbaarheid & Prijs

Appartement 2-4 personen    Appartement 2-4 personen  Appartement 2-4 personen  Appartement 2-4 personen      Terras van De Herberg Renesse  Terras van De Herberg Renesse


Appartement ‘Meisje met de parel’
(1-6 personen)

Dit luxeappartement heeft een oppervlakte van 50m2, kent een huiselijke sfeer en is ingericht volgens een Scandinavisch/landelijke stijl met klassieke invloeden. Bijzonder aan dit appartement is de knusse slaapvide, deze is met een schattig trapje te bereiken en geïnspireerd op de boeren hooizolder. Hier vindt u twee losse bedden van 2.00m lang. Naast deze vide zijn er nog twee slaapkamers aanwezig, waarvan in één ook de zithoek is gelokaliseerd, met comfortabele hoekbank en een HD Smart televisie. De eerste slaapkamer beschikt over twee losse bedden van 2.00m lang, de slaapkamer met de zithoek heeft ook twee losse bedden, maar deze zijn gekoppeld middels een tweepersoons topmatras en kennen een lengte van 2.10m. Verder vindt u in het appartement een moderne keuken met grote eettafel en een zeer ruime badkamer voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en infrarood sauna. Daarnaast is er nog een apart toilet.

Verdere voorzieningen: meerdere hang- en/of legkasten, een bureau, koelkast, keramische kookplaat, magnetron, waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat, duurzame zeep van Marcel’s Green Soap, droogrek, infrarood sauna, föhn, toiletartikelen, airco, safe en gratis wifi.

Dit appartement is inclusief bedlinnen, handdoeken en een keukenpakket en excl. ontbijt en toeristenbelasting. Inchecken kan dagelijks tussen 15:00 uur en 21:00 uur, uitchecken tot 10:00 uur.

De borg voor het appartement bedraagt € 100,-.

Beschikbaarheid & Prijs

 

  Appartement 1-6 personen  Appartement 1-6 personen  Appartement 1-6 personen    Appartement 1-6 personen  Appartement 1-6 personen  Terras van De Herberg Renesse  

 


APPARTEMENT ‘DE PARADIJSVOGEL’
(4 personen)

Dit appartement kent een oppervlakte van 35m2. Het is daarmee een zeer knus appartement en bovendien van alle gemakken voorzien! Het is zeer efficiënt en modern ingericht. De stijl is basic met een vleugje landelijk en absoluut van deze tijd. De originele, klassieke elementen van het pand zijn duidelijk zichtbaar en maken de ruimtes nog sfeervoller. Het appartement bestaat uit een woonkamer met daarin een gezellig eethoekje en moderne keuken voorzien van een “tweepits” keramische kookplaat en ruime koelkast.
Ook vindt u in de woonkamer een HD Smart televisie. Verder bevinden zich twee slaapkamers in het appartement waarvan één is ingericht met een stapelbed en de andere is voorzien van twee losse bedden, welke middels een tweepersoons topmatras zijn gekoppeld. Deze bedden kennen een lengte van 2.10m. De nieuwe, moderne badkamer met inloopdouche is vanuit beide slaapkamers te bereiken. Het gehele appartement is voorzien van voldoende stopcontacten mét usb aansluiting. Het uitzicht op de ring van Renesse, maakt deze ‘tijdelijke woning’ uniek!

Verdere voorzieningen: meerdere hang- en/of legkasten, waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat, duurzame zeep van Marcel’s Green Soap, föhn, toiletartikelen, safe en gratis wifi.

Dit appartement is inclusief bedlinnen, handdoeken en een keukenpakket en excl. ontbijt *(optioneel) en toeristenbelasting. Inchecken kan dagelijks tussen 15:00 uur en 21:00 uur, uitchecken tot 10:00 uur.

De borg voor het appartement bedraagt € 100,-.

Beschikbaarheid & Prijs